مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام ملک کلنگی را پدرم به نام برادر و خواهری کردند برادر ملک را برای نوسازی به نام خواهر کرده خواهر فوت میکند وارث به پدر و مادری که از 4 ماهگی بچه ها طلاق گرفته و رفته رسید پدر هم 2ماه بعد فوت میکند با اینکه وصیت خواهر بر این است که مالش به برادرزاده برسد و برادر هم مبایعه نامه و کد رهگیری قبل از فوت خواهر دارد ولی مادر سند تک برگی دارد آیا با مبایعه نامه پرینتی و کد رهگیری میتوان ملک را از مادر متعلقه پس گرفت. ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام با توجه به اینکه قصد واقعی از انتقال سند به نام خواهر بیع نبوده لذا می تواانید ابطال سند و تقسیم ترکه را مطرح کنید