مشاوره حقوقی رایگان - لاشه چک

چند برگ چک بابت ضمانت خودرو به اقوام جهت ارایه به شرکت سایپا دادم سر رسید چک، ایشان وجه چک را پرداخت نکرد و ان را از طریق قانون مطالبه و حکم گرفتم اخرین چک را گذاشتم برگشت بخورد و هنوز لاشه آن برگشت داده نشده چون در ضمانت شرکت سایپا میباشد آیا برای شخصی که ضمانتش را کردم مجازات کیفری دارد ...
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین چون ایشان قصد بهم زدن آرامش بنده را داشته

پاسخ ها :

سپيده  رضاخاني

سرکار خانم سپيده رضاخاني :

سلام با آرزوي اوقاتي خوش براي شما؛
خير ، امكان طرح شكواييه وجود ندارد. صرفا چنانچه مبلغ چك را بپردازيد ميتوانيد به نامبرده براي دريافت وجه مراجعه كنيد . در صورت استنكاف ناچار به مراجعه به محاكم قضايي و طرح دعوي مطالبه وجه خواهيد بود.