مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال

سلام و عرض ادب
وقت بخیر
من و همسرم از هم جدا شدیم و کلیه وسایل رو همسرم جمع کرد و برد.چه شکایتی میتونم انجام بدم؟ خیانت در امانت انجام بدم، استرداد اموال و یا دزدی؟
درضمن ماشینم رو بنام خانومم کرده بودم ولی طبق رسید بانک و چک پولش رو من دادم، بابت پول ماشین چه شکایتی میتونم انجام بدم؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای وسایل خود با فاکتور و شهادت شهود شکایت‌حقوقی استرداد اموال برای ماشین با مستندات شکایت رجوع از هبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه جهیزیه خود را برده باشد
که طبق قانون جهیزیه متعلق به خود
زوجه میباشد
ولی اگر زوجه وسائل متعلق به شما را
برده باشد و شما فاکتور خرید داشته
باشید یا شما بتوانید بوسیله شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید باید ابتدا به پلیس 110 تمام بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس اقامه دعوا نمایید
و در مورد خودرو ، باید جزئیات
موضوع بررسی گردد