مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار

سلام من کارمند موسسه منحل ... بودم. که بانک ... مشغول کار شده ام. بعد از مرخصی زایمان شعبه عوض شد به شعبه دیگر منتقل شداه م. که رییس شعبه نمره ارزشیابی زیر 60 رد کرد. قراردادم سه ماه بود. قراردادم تازه تمدید شد که نامه اخراج زدم. بدون این از قبل اخطار کتبی داده باشند. حتی طبق قرارداد خودشان عمل نکردن. با این اداره کار بازگشت به کار زده بودن باتوجه به این مطالب راه قانونی هست پیگیری کنم. با تشکر
َ

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

چنانچه با بازگشت به کتر شما مخالفت نمودن تماس بگیرید شکایت کیفری طرح کنیم