مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی

سلام. ما یه قطعه زمین کشاورزی حدودا به مساحت 5000 متر داریم و برای اخذ مجوز جایگاه عرضه ماهی زنده از اداره شیلات اقدام نموده ایم (100متر از مساحت کل زمین) و شیلات از 5 ارگان نظر خواسته که 4تاشون جواب مثبت دادن (اداره محیط زیست-اداره منابع طبیعی_اداره برق و اداره راه و شهرسازی) حالا فقط اداره امور اراضی جواب استعلام رو منفی داده و میگه زمین باید سند رسمی داشته باشه!!! لازم به ذکره که این زمین دارای سند دست دارمی (شورایی) هست جالب تر اینکه با توجه به همین سند دست دارمی چند سال پیش از همین اداره و شهرداری مجوز ساخت اتاقک نگهبانی و کارگری صادر شده واسمون. البته برای این زمین سند اصلاحات اراضی سال 1342 هم موجوده
لطفا راهنماییمون کنید آیا اداره امود اراضی میتونه چنین ادعایی داشته باشه (سند رسمی)؟؟ و اینکه ما چطور میتونیم نظر مثبتشونو جلب کنیم
سپاسگزارم❤

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

سند اصلاحات ارضی کفایت می کند