مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام.
بنده و همسرم هر دو از کارکنان رسمی وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران میباشیم. قصد انتقال به سایر شرکتهای زیر مجموعه وزارت نفت (شرکت ملی گاز، پخش و پالایش و ...) رو داریم. طبق بررسی که انجام دادم برای رتبه سازمانی من سمت مناسب در مقصد وجود داره ولی برای همسرم خیر. آیا همسرم بعد از انتقال دائم من به تبعیت از شوهر میتونه به محل خدمت من منتقل بشود یا خیر؟ با این شرایط که سمت سازمانی مناسب برای ایشون وجود نداره. (البته ممکنه داشته باشند ولی خب مطمئنا بهترین سمتهاشون رو در اختیار کارمندان جدید قرار نمیدن)
آیا شرکت من برای حل این مشکل میتونه من رو مجددا وادار به انتقال به سایر شهرها و شرکتها کنه؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بعداز انتقال شما میتوانید درخواست انتقال همسرتون را پیگیری نمایید