مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کار

با سلام پدر بنده چند سال پیش دچار حادثه کار شد، و پدرم از صاحب کارش شکایت کرده که پس از دو سال قرار مجرمیت صاحب کار صادر شد ولی متاسفانه پدر بنده دچار آلزایمر خفیف شده است و کلیات حادثه را در ذهن دارد ولی در جزییات مشکل دارد و حتی پولی که بابت سنوات گرفته بعضی اوقات فکر میکند بابت دیه دستش گرفته و میگوید مقداری پول گرفته ام، حال سوال من ایا در فرایند دادرسی مشکلی ایجاد میشود؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اثبات پرداخت دیه برعهده کارفرماست . مگر اینکه شما اقرار کنید که گرفته اید. اگر الزایمر داشته باشد اقرارش موثر نخواهد بود