مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضمانت بانکی

سلام خدمت ادمین محترم من یه وام ازدواج گرفتم از بانک که بدلیل نداشتن ضامن و تموم شدن فرصت برای دریافت وام، خود پول رو ضامن کردم، حالا که برا وام ازدواجم ضامن پیدا کردم و به بانک مراجعه کردم میگن نمیشه که قرارداد رو تغییر داد و پول رو بصورت سپرده گذاری تو بانک گذاشتن برام تا از اون قسط های وام پرداخت بشه، الان میخوام بدونم آیا راهکاری وجود داره که من بتونم وام رو خارج کنم؟ ممنونم میشم اگه به سوالم پاسخ بدین.

جزییات بیشتر: همه چیز در مورد ضامن وام و تعهدات ضمانت /مراحل شکایت ضامن از وام گیرنده

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. متن قرارداد شما با بانک چیست?اگر متعهد شدید که خود وام را سپرده گذاری نمایید دیگر نمی توانید از تعهدتان خارج شوید.