مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شهرداری ...

باسلام و عرض ادب بنده اواخر سال 97 ملکی به مساحت 495 متر در محدوده منطقه 5 شهرداری ... خریدم که بعد از پرس و جو و بازدید کارشناس شهرداری منطقه ملک را خریداری کردم زمین مذکور دارای سند منگوله دار بود که بعد از خرید حدوداً یک سال بعد سند تک‌برگ دستم رسید ، اما متاسفانه پشت سند و آخرین حرف داخل پرانتز نوشته زمین صیفی کاری ، بنده بعد از این رفتم شهرداری کارشناسان اونجا گفتند وقتی هنوز ساخت و سازی انجام ندادی همین صیفی مینویسیم ، یک سال قبل که برای اخذ مجوز رفتم شهرداری گفتن طرح تفصیلی جدید آمده زمین شما هفتادوپنج درصدش کشاورزی شده ، و فقط طبق مجوز باقیمانده مسکونی پروانه ساخت میدیم با اینکه هم زمینهای روبروم کاملآ مسکونی هستن هم قسمتی از زمین خودم مسکونیه، با اینکه کارشناسی که از شهرداری بردم سر زمین و گفت مسکونی هست اما با یکی از کارشناسان صحبت کردم گفتن شما باید بابت مسکونی بودن ملک ازش نامه کتبی میگرفتی ، الآن میخواستم بدونم راه حل چی هست با شکایت از شهرداری درست میشه؟ خواهش میکنم کمک کنید زمینم دو میلیارد ارزش داره اما بخاطر این مشکل الآن 600 تومن میخرن
خواهشآ راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست تغییر کاربری زمین را به شهرداری بدهید
و اگر شما زمین را به عنوان زمین
مسکونی خریداری کرده اید
شما باید دادخواست تنفیذ فسخ معامله را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید
یا

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد