مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه ی مامور راهنمایی

سلام و عرض ادب
بنده از خیابان فرعی درحال حرکت بودم که به چهار راه رسیدم و هنگام عبور از چهار راه ماشینی که از خیابان اصلی می آمدباسرعت بالا به چرخ عقب من زدواصلا ترمز نکرد وماشین من به سمت دیگر چهار رفت و به ماشینی که کاملا ایستاده بود برخورد کرد حالا با توجه به اینکه چرخ عقب من زده آیا من مقصر هستم چون مامور مرا مقصر اعلام کرده

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، به جهت اینکه از فرعی وارد اصلی شدید ، مقصر شما هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به این که خودروی شما از فرعی و اصلی ورود پیدا کرد بله ولی به نظر کارشناس اعتراض نماید