مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد بهای طلا

دامادم طلا های دخترم را فروخته در حضور دو برادرش با دست خط خودش نوشته داد و دامادم و برادرانش امضا کردن حالا موعد آن رسید شده ولی دامادم به تعهد خود مبنی بر استرداد بهای طلا به قیمت روز سر باز زده آیا می توانم به مراجع قضایی شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به اجرای تعهد را اقامه نمایید و

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام با رسید اخذ شده و در صورتی که فاکتور طلا موجود باشد اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول یک اظهار نامه بدید و سپس دادخواست اما دختران باید خودش اقدام کند