مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

سلام خدمت وکلای عزیز.برای ابطال کردن معامله بابت شراکت باید چه کار کرد مدارک پزشکی اعصاب و روان متعدد دارم با این مدارک پزشکی سوابق بستری در تیمارستان میتوانم معامله را باطل کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اطهارنامه بایدبدهید بعد اگر کسی مشکل روانی داشته باشه باید حکم محجوریت براش بگیرند و براش قیم تعیین کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله ضمیمه فرمایید ودادگاه هم به پزشکی قانونی ارجاع می دهد نظر پزشکی قانونی ملاک است

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام اگر جنون حين معامله ثابت شود قابل ابطال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای ابطال معامله باید ابتدا دادخواست اثبات حجر را در دادگاه اقامه نمایید
و باید مستندات و مدارک پزشکی ضمیمه دادخواست ارائه گردد و
و اگر اثبات گردد که در زمان انعقاد
عقد ، ایشان محجور بوده است
قرار داد باطل خواهد شد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حجر در زمان قرارداد در دادگاه ثابت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توضیحات امکانپذیر نیست مکر قبلا حکم حجر صادر شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود شما دارای جنون ادواری باشید و در زمان انعقاد این مسأله برای شما ایجاد شده باشد بله میتوانید قرارداد را ابطال کنید