مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام من از یه خانم میخام شکایت کنم که به من و دخترم و مادر خدا بیامرزم فحاشی کرده ویس هاشم دارم چطور میتونم شکایتش کنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت توهین خود را مطرح کنید و به عنوان دلیل ویس های مربوطه را در سی دی ضمیمه پرونده کنید

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی، شکواییه توهین و فحاشی رو پیگیری بفرمایید