مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در مشاعات

باسلام
من در یک ساختمان 4 واحدی زندگی میکنم.همسایه واحد 2 -2عدد خودرو را به صورت پشت سر هم پارک میکند ومن نه میتوانم وارد پارکینگ ونه خارج شوم بارها تذکر دادم حتی مامور 110 هم آمد ولی متقاعد نشد گزارش مامور رو به همراه مستند ها به دفتر خدمات قضایی بردم الان 10 روز شده خبری از دادگاه ورسیدگی نیست و از وقتی فهمیده من شکایت کردم مزاحمت هاش بیشتر شدهچون طبقه بالایی ما هستند بیشتر از قبل سر و صدا میکنند وحتی در مواردی نمیاید خودرو دوم را جابجا کند تا من بتوانم از پارکینگ خارج شوم.در ضمن ایشان در سند حق پارک یک خودرو را دارند که نوشته عرض پارکینگ 225وبه طول 480.حالا اگر من در صورت جابه جا نکردن ایشان به هنگام خارج شدن با خودرو ایشان برخورد کنم مقصر من هستم؟خواهشمندم من و راهنماییم کنید چون واقعا خانوادم در عذاب هستند.باتشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، شکایت تصرف عدوانی مطرح نمایید ، ایشان با ارائه سند مالکیت خود ، دلیل را برای موفقیت شما آماده میکنند، چرا که حق یک پارک خودرو دارند و دو خودرو پارک میکنند