مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری عدم تحویل خودروی ثبت نامی برلیانس

با سلام - اینجانب در خرداد97 یک دستگاه برلیانس با تحویل یک ماهه ثبت نام کردم که شرکت پارس خودرو اعلام میدارد دعوتنامه صادر شده ولی تکمیل وجه نکرده اید تا الان قریب 5 الی 6 بار دعوتنامه جایگزینی کوییک صادر کرده اند ولی اینجانب اظهار کرده ام که طبق قرارداد فی مابین پارس خودرو موظف به تحویل خودروی ثبت نامی میباشد و پارس خودرو عنوان میدارد به دلیل تحریم و رفتن شرکت سازنده از کشور فعلا قادر به تحویل نیست در صورتیکه تعدادی از ثبت نامهای بعد از من خودروهای خود را تحویل گرفتن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مفاد قرارداد،در اقدام حقوقی شما تاثیرگذار است، حضورا نزد وکیل دادگستری جهت مطالعه مفاد قرارداد و به تبع آن اقدام حقوقی شایسته مراجعه بفرمایید