مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف خودرو

با سلام
بنده برای مطالبه مهریه ام تامین خواسته دادم و قبل از صدور رای دادگاه برای تامین خواسته همسر سابقم خودرو 800 میلیونی را انتقال داد. قرارداد انتقال خودرو را صوری یک ماه قبل تامین خواسته نوشت ولی انتقال دفتر خانه ای بعد از تامین خواسته و قبل از رای دادگاه انجام شد. لازم به ذکر است که در همان ده روز فرجه تامین خواسته من تقاضای مطالبه مهریه انجام دادم. الان میگه من از وحدت رویه استفاده کردم و نمیتونی ثابت کنی. آیا راهی وجود نداره برای اثبات و توقیف؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر معامله صوری باشد می توانید دادخواست ابطال آن را بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کیفری فرار از دین نتیجه ای نخواهد داشت
شما می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید
از طرفی بعد از صدور حکم قطعی زوج باید دادخواست اعسار بدهد و در پرونده اعسار نیز می توانید معامله خودرو را مطرح کنید که در این صورت ممکن است دادگاه دادخواست اعسار زوج را رد کند