مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر

سلام علیکم اینجانب قرارداد پیش خرید ساختمان با یه نفر دارم و تعهد داده که در تاریخ 1/5/96 یه واحد آپارتمان به من تحویل دهد ولی تا امروز تحویل نداده و ساختمان هم تکمیل نشده با توجه به اینکه در قرارداد هم جریمه خسارت تاخیر تحویل و وجه التزام قید نشده است آیا میتوانم طبق ماده 6 قانون پیش فروش آپارتمان دادخواست خسارت تاخیر تحویل ساختمان را ارایه نمایم؟مبلغ خسارت تاخیر در این مورد چگونه حساب میشود؟

پاسخ ها :

سيدعلي  رضوي اناري

جناب آقای سيدعلي رضوي اناري :

شما در قرارداد تنظیمی خود چه مواردی مورد توافقتان بوده است؟ در صورتیکه خسارت خارج از عقود ضمن قرارداد به عهده پیمانکار باشد نامبرده باید جوابگوی قانونی آن باشد

پرسشگر :

از ایشان شکایت کردم و به الزام به تکمیل ساختمان محکوم شدند آیا اگر نسبت به تکمیل ساختمان اقدامی نکنند جلب میشود؟ وآیا میتوانم دادخواست خسارت تاخیر تحویل بدهم

یک وکیل

سلام " برای چندین بار این سوال را می خواهید تکرار نمائید ؟!!!