مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از خیار غبن

باسلام و احترام
میخواستم سوال کنم که اگر در معامله ملک، فریب صورت گرفته باشه و فروشنده به علت عدم آگاهی معامله ملک رو با اختلاف فاحشی کمتر از قیمت واقعی انجام داده باشه و هنوز سند نزده باشه آیا اگر اظهارنامه فسخ و شکایت تنظیم کنه حدودا چقدر طول میکشه تا نتیجه شکایت مشخص بشه و امکان رای به نفع فروشنده چقدر هست؟چون در معامله کدرهگیری هم دریافت نشده و آیا اگر در روزهای بعد از روز قرارداد و در اثنای شکایت کدرهگیری زده بشه در مراجع قانونی قبول واقع میشه؟
مبلغ معامله هم غیر از مبلغی که در روز سندزدن قرار بوده پرداخت بشه کامل پرداخت شده و از عقد قرارداد فقط حدود 10 روز گذشته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی
نیاز به اخذ جزئیات موضوع می باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دو ماهه بعد از دادخواست وقت رسیدگی و ارجاع امر به کارشناس برای بررسی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیار افحش اگر ساقط نشده باشد قابل استناد است و مدت دقیق رسیدگی به پرونده قابل پیش بینی نیست حداقل 6 ماه را در نظر بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
مدت رسیدگی به پرونده قابل پیش بینی نیست و احتمال فسخ قرارداد وجود دارد