مشاوره حقوقی رایگان - شعبه تجدید نظر

باسلام پرونده ای داشتم که در سال 96 دادخواستی علیه یک ارگان نظامی تسلیم دیوان نموده بودم که در تاریخ 98.2.23 رای صادر شد و الزام طرف شکایتم به پرداخت تمامی حق و حقوقم را کرده اند بعد طرف شکایتم درخواست تجدید نظر کرد که امروز در سامانه دیدم که پرونده ام به معاونت قضایی امور اداری استخدامی و فرهنگی (شعب تجدید نظر) ارجاع شده است خواهشا بفرمایید چه کاری باید کنم و چه مدت زمان میبره تا حکم قطعی صادر بشه. ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بعداز صدور رای در شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت رای قظعی خواهد شد بعدش به اجرای احکام مراجعه کنید