مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و عرض احترام فراوان. من (زوج) در حالیکه فقط سه ماه زندگی مشترک داشتیم زوجه منزل را ترک کرد. او را محکوم به تمکین کردم ولی او تقاضای طلاق بعلت عسر و حرج داد که رد شد. خیلی هم از نظر مالی به من ضربه زد و پول و طلا با خود برد. من قسطی مهریه او را می دهم. حداقل کاری که میتوانم بکنم اینکه طلاق ندهم تا مهریه را ببخشد. بعضی می گویند که با گذشت چند سال او میتواند طلاق بگیرد. ایا با اینکه این بار تقاضای طلاقش رد شد و او هیچ دلیلی برای گرفتن طلاق ندارد میتواند مثلا یک یا دو سال دیگه بدون اجازه من طلاق بگیرد. تکلیف مهریه چیست. ایا هم دادگاه طلاق میده و هم من مهریه رو بدم. ایا انصاف هست که بدون هیچ دلیل طلاق بگیره و هم عاطفی و هم مالی به من ضربه بزنه و در واقع اخاذی کند. قانون در این مورد که من مالی ندارم و طلاق هم نمی دهم چه می گوید؟
خواهش میکنم همه شما مرا راهنمایی کنید. گرفتار شدم.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

با توجه به مفارقت جسمی و اینکه دور از هم زندگی میکنید می تواند با اثبات عسر وحرج طلاق بگیرد . دور از تخلاق و انصاف هست که همدیگر ارزازو اذیت و کروکشی کنید اگر تفاهم ندارید بطور توافق طلاق بگیرید