مشاوره حقوقی رایگان - نفقات جاریه

باسلام. زوج منزل و اثاث البیت تهیه کرده و کارشناسی انجام شده و بابت ناقص بودن اثاث البیت قاضی زوج و محکوم کرده به پرداخت ماهیانه مبلغ چهارصدوپنجاه هزار تومن و بابت نفقه ماهی چهارصد هزارتومن که زوج دوباره لوازم و تکمیل کرد و تقاضای کارشناسی مجدد داده و مبلغ کارشناسی و واریز کرد ولی قاضی فیش واریزی و ندیده و حکم داده که الزام به تمکین زوج بخاطره ناقص بودنه لوازم رد شده و زوج اعتراض کرده به رای و پرونده رفت دادگاه تجدیدنظر و دوباره دادگاه تجدیدنظر بخاطر اینکه هزینه تجدیدنظر کمتر واریز شده بوده ده روز وقت داده بود به پرداخت که زوج توی اون ده روز اقدامی انجام نداده حالا برای زوج اجراییه صادرشده که مبلغ یازده میلیون بابت نفقات جاریه باید بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرماییدکه آیا میتونم درخواست اعسار بدم و اینکه دوباره الزام به تمکین باید بدم؟؟
باسپاس از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

می توانید تقاضای اعسار بدین برای اثبات اعسار شهادت شهود لازمه. بعداز تهیه مسکن و اثاث خانه می توانید تقاضای تمکین کنید