مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت برای مشارکت

بنده به همراه برادرم یک قطعه زمین خریداری نموده ایم و در این زمین اقدام به ساخت گلخانه میوه کرده ایم کلیه قراردادها، مبایعه نامه ها، مجوزها و البته تسهیلات بانکی و ضمانتها به نام برادرم میباشد و بنده به دلایل شخصی در حال حاضر نمیتوانم هیچ یک از موارد فوق را به نام خودم انتقال دهم، چه قراردادی با برادرم باید بنویسم که در آینده به مشکل برنخورم؟ ممنون

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

بهتر این است که موضوع کارتان(گلخانه)و متعلقاتش را طی قراردادی به نسبت سهمتان تقسیم کنین و در مورد هزینه هایی که انجام شده و مبالغی که هریک پرداخت نمودین توافق نمایید و این توافق را کتبی کنید