مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بابت ساخت و ساز

سلام من یه ساختمان چهارطبقه به صورت غیرمجاز ساختم ولی از لحاظ استحکام و ایمنی چون برای سکونت خودم بودش همه چیز رعایت کردم. موقعه کارهای داخلی ساختمان خونه همسایه چندتا ترک برداشت ولی چون همه گفتن عادیه زیاد پیگیر نشدم حالا کار من داره تموم میشه همسایه شکایت کرده... به نظر شما بهترین کار چیه انجام بدم برم با همسایه صحبت کنم یا بزارم کار به دادگاه بکشه... تو دادگاه اگه ثابت بشه من مقصرم چه حکمی داره جریمه چقدر باید بدم... آیا اگه من ساکن بشم امکان حکم تخریب هست یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اقدام عقلانی اینست ملک خسارت دیده همسایه را ترمیم و مرمت نمائید و به نحو مقتضی رضایت وی را جلب نمائید وگرنه در صورت طرح شکایت باید تاوان بیشتری بپردازید . ضمناً اگر ساختمان احداث شده غیرمجاز در محدوده شهر واقع شده باشد مشمول ماده 100 قانون شهرداریها و بنا به نوع تخلف ساختمانی حکم به قلع و قمع و یا پرداخت جریمه سنگین خواهد شد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکارم جناب گنجی پاسخ جامع دادند.یاالله