مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام.ببخشید از من 35 سانت شیشه و 4ونیم گرم هروئین گرفتن و در برگه حکم هم جرم را فقط نگهداری زده شده. و محکومیت 62ماه حبس تعزیری و33 شلاق و22ملیون 700هزار تومان جریمه نقدی تعیین شده. سابقه هم ندارم. متاهل دارای دو فرزند دختر و سن خودم هم 46 سال است. آیا امکان درخواست تعلیق حکم امکان دارد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعید است با تعلیق وفق آن‌چه در سوال آمده است موافقت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما بعد از سپری شدن 1/3 از مدت حبس ، می توانید درخواست تعلیق مجازات و آزادی مشروط را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید
و درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید پرونده و مدارک مربوطه مطالعه شود