مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق یا عفو

سلام اینجانب....محکوم به 6ماه حبس و3میلیون تومن جریمه نقدی صندوق دولت 33ضربه شلاق هستم به اتهام نگهداری مواد صنعتی 1گرم شده بودم تسلیم به رای دادم شد. حبسم5ماه شد 2/300جریمه شده شلاق30شد الان برای این حکم قطعی جه راهی هست میشه درخواست عفو یا تعلیق استفاده کنم یا....
لطفا راهنمایی کنید..تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید بخشی از مجازات را طی کنید حدودا یک چهارم تا بتوانید درخواست ازادی مشروط بگیرید و اگر دستور العمل های زندان را به درستی رعایت کنید میتوانید مرخصی بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در وضعیت فعلی با توجه به تسلیم به رای رای شما اصلاح گردیده است و باید بخشی از مجازات خود را طی تا از نهادهای ارفاقی تعلیق یا آزادی مشروط استفاده نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عفو شرایطی دارد اگر مقداری از حبس را بگذرانید ودر طول مدت محکومیت حسن اخلاق وندامت از جرم باشد امکان درخواست ازادی مشروط را دارید درخواست پابند لکترونیکی هم می توانید انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یک گرم حبس ندارد سوال را اصلاح نمایید و ذکر کنید دقیقا چه موادی بوده و چند گرم بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل مقداری از حبس درخواست تعلیق بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ودر طول مدت محکومیت حسن اخلاق وندامت از جرم باشد امکان درخواست ازادی مشروط را دارید درخواست پابند لکترونیکی هم می توانید انجام دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقداری از حبس را تحمل کنید تا مشمول عفو یا تخفیف مجازات شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تحمل یک سوم از حبس می‌تواند تقاضای آزادی مشروط کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام بعد مدتی که از حبس شما گذشت میتوانید درخواست ازادی مشروط یا پابند الکتریکی دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به زندان مراجعه کنید و با تحمل نصف مدت محکومیت می توانید از عفو مشروط استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از تحمل یک چهارم میتوانید تقاضای آزادی مشروط و... کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بخشی از مجازات خود را طی و با تحمل مقداری از حبس از نهادهای ارفاقی تعلیق یا آزادی مشروط استفاده نمایید