مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر با خودرو

باسلام و ادب از داخل ماشین رفیقم واز زیر پای راننده که من در صندلی پشت بودم بعد از تعقیب و گریز و مجروح شدن من در صندلی پشت به میزان 1 گرم شیشه و 15 سانت هرویین کشف شده که دادگاه برای هر سه سرنشین یعنی راننده و کمک راننده و منی که در صندلی پشت نشسته بودم 3 حبس تعزیری و 11 ملیون جریمه و 50 ضربه شلاق صادر کرده و بعد از اعتراض و تجدید نظر حکم 2سال و 54 روز زندان و 7 ملیون جرایه نقدی و 33 ضربه شلاق صادر شده ازتون یه سوال دارم ایا من میتوانم از تعلیق استفاده کنم و باید چند ماه از زندانم را بکشم تا بتوانم به مرخصی برم ؟وایا من دوباره میتوانم اعتراض به رای تجدید نظر خواهی بکنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام موضوع شما قابل اعتراض در دیوان عالی کشور به استناد ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری می باشد.
اصولا مرخصی به نظر دادیار زندان بستگی دارد.
مجازاتهای مربوط به مواد مخدر قابل تعلیق نیست ولی اگر رفتار مناسبی در زندان داشته باشید میتوانید از شرایط رای باز استفاده کنید و شاید بعد از تحمل یکسوم مجازات حبس از ازادی مشروط برخوردار شوید.
درخواست عفو هم میتوانید بدهید
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع شما قابل اعتراض در دیوان عالی کشور به است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر رای بعد از تجدیدنظر قطعی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع شما قابل اعتراض در دیوان عالی کشور به است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از سپری شدن 1/3 از مدت حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط ، تعلیق مجازات و پابند الکترونیکی را مطرح نمایید. و