مشاوره حقوقی رایگان - تاييد سفته

با سلام، من برای سفر نياز به سفته داشتم آژانسی كه اقدام كردم ازم سفته ای خواستند كه مهر و امضا بانک داشته باشد، بانک شخص ضامنم كشاورزيه، چطور میتونم سفته م رو به مهر و امضای بانک برسونم كه تاييد بشه؟ چون امروز گفتن كه فقط بانک ملی مهر میكنه اما ضامنم بانک ملی حساب نداره.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سؤال شما ارتباطی به مسائل حقوقی پیدا نمی نماید و به امور بانکی مربوط است . از مسئول یکی از شعب بانک ملی بپرسید .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام بايد بك نفر كه در بانك ملي حساب دارد ضامن شما شود با تشكر دكترقريشي از وكلاي دادراه