مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام و احترام
من دوسال پیش به آقایی که باهاش دوست بودم 5میلیون تومان دادم بابت پول پیش منزل که تاکنون ایشون اقدامی جهت پرداخت انجام ندادن و من به جز فیش واریز و پرینت بانک هیچ سند دیگه ای بابت واریز این پول ندارم، من دادخواست مطالبه وجه دادم که چند روز آینده جلسه دادگاه میباشد، در صورتی که در جلسه ایشان قبول نکند این موضوع را چه اتفاقی خواهد افتاد و یا اینکه اصلا میتواند زیر این موضوع بزند چون همیشه حرفش این هست که هروقت بخواهم از این خانه بلند شم پول را میدهم ولی قبلا همچنین چیزی نبوده و من در واتس آپ از ایشان کلی پیام دارم که گفته این هفته پول را میدهم یا اخر هفته دیگر میدهم و به من زمان الکی داده است! من در جلسه شورای حل اختلاف چه چیزی باید بگویم خواهشمند است اینجانب را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
همون فیش و سند کافیه .اگه قرض دادید میتونید پس بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

عنوان دادخواست شما باید استرداد وجه باشد . ضمن اینکه ایشان نمی تواند منکر دریافت وجه شود . چرا که پرینت بانکی مبنی بر واریز وجه وجود دارد و قابلیت استعلام هم دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فیش واریزی خود را ارایه دهید کفایت میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پیام های واتس آپ پرینت بگیرید و با خود ببرید در صورت انکار ایشان به کارشناسی ارجاع دهید