مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ارث

زنی در زمان حیات شوهر فوت می کند. شوهر همسر دیگری اختیار می کند.
این مرد از زن متوفی خود سه دختر و یک پسر دارد. و از همسر بعدی خود نیز دارای دو دختر می شود.
حال این شخص فوت می کند. فرزندان زن اول ادعای دارند که بابت مهریه مادر خود از سهم الارث پدر حق جداگانه ای دارند و مهر مادر مرحومه خود را مطالبه می کنند.
آیا قانون چنین حقی را به آنها می دهد یا خیر. لازم به ذکر است پدر و مادر همسر سابق و شوهر نیز در قید حیات نیستند.
با تشکر
اکبری

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله آنها میتوانند مهریه مادرشان رااز ماترک طلب کنند و جزو دیون ممتازه میباشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله فرزندانش به قایم مقامی از مورث خود حق مطالبه مطالبات متوفی رادارند