مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشی. یه نفر از پدر خانم بنده بابت پولی که به شرکت ایشان داده واسه کاری و خودش تو قرارداد ثبت کرده و امضا کرده که اگر انصراف دهد پول به ایشان قابل برگشت نیست. با این حال رفته برگشته میگه پولمو پس بدین و شکایت کرده قبلش هم پدر خانم بنده گفته بود بیا پولتو پس بگیر اما ایشان ادعای پول بیشتر میکنه. از بنده درخواست شده اگر لازم شد سند خونه ی خودم را بگذارم ،1-میخواستم ببینم آیا سند خونه ی خود متهم قابل پذیرش هست برای دادگاه یا حتما باید فرد دیگری سند بگذارد؟ 2- ایا بعدا دچار دردسر نمیشوم برای سند گذاشتن ؟ ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
سند خود متهم هم پذیرفته میشود ,متهمی که برای او قرار تأمین صادر و خود ملتزم شده یا وثیقه گذاشته است، در صورتی که حضورش لازم باشد، احضار می‌شود و هرگاه ثابت شود بدون عذر موجه حاضر نشده است، در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه، وجه التزام تعیین شده به دستور دادستان أخذ و یا از وثیقه سپرده شده معادل وجه قرار ضبط می‌شود و اگر شما سند ارائه دهید و ایشان محکوم شوند باید برای اجرای حکم معرفیشان کنید و الا سند به نفع قوه ضبط میشود