مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و طلاق

سلام همسرم اهل کتک زدن هست وزده پرده گوشمو پاره کرده منم رفتم پزشکی قانونی الان مدرک دارم ولی هنوز مردد هستم که شکایت بکنم یانه. چون پول دیه نداره از طرفی زندان هم نمی خوام بره. باز طلاقم هم نمیده واز طرفی بخوام زندگی هم بکنم چه تضمینی هست که بدتر نکنه. چیکار کنم تا بخام طلاق بگیرم. یا چیکار کنم که بخوام باهاش زندگی کنم با امنیت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید شکایت کنید و اگر او اعسار دهد زندان نمیرود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از ایشان به اتهام ضرب و جرح طرح شکایت نمایید و سپس در کلانتری و یا دادگاه در قبال اخذ تعهد اعلام رضایت نمایید.
موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باگرفتن حکم محکومیت ایشان به ضربوجرح عمدی میی توانید نداشتن امنیت جانی خود رااثبات کنید وبرای طلاق راحترمی توانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
زیرا اصل بر برائت است.
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند بررسی بیشتر است تا تمام مراحل برای شما گفته شود

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگه ممکنه دو نفری به روان شناس و روان پزشک مراجعه کنید و اگه ممکن نیست شخصا مراجعه کنید. درد دل کردن شما با یک مشاور خانواده باعث تخلیه روانی شما و آموزش نحوه برخورد با این همسر ناسازگار است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اقامه دادخواست طلاق ، زوجه باید به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه و یا عسر و حرج
استناد نماید و دلایل خود را ارائه نماید و اثبات نماید

و میتوانید شکایت نماید تا بعدا بتوانید در دادگاه طلاق ، به رای دادگاه استناد نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما حتما شکایت بکنید تا یک دلیل برای شما شود واگر تمایل داشتید نهایتا رضایت دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قصد طلاق ندارید و اطمینان ندارید که شوهر شما اصلاح می شود یا اصلاح نمی شود توصیه می شود وکالت در طلاق از همسر خود دریافت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شکایت در خصوص ایراد ضرب و جرح و نهایتا محکومیت ایشان می تواند روند طلاق شما را سرعت ببخشد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورتیکه قصد ادامه زندگی باایشان را دارید ، به مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنید در غیر اینصورت می توانید با توجه به ایراد صدمه به شما ، از ایشان شکایت نمائید .

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

برای طلاق شمابایدمواردی که بهش میگندعسروحرج راباید اثبات کنیدوبرای زندگی آینده هم واقعاتضمینب وجودنداره
ولی میتونیدیه وکالت درطلاق ازش بگیرید

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام شکایت رو ادامه بدین تا اگر تصمیم به طلاق گرفتین رأی قطعی در این خصوص داشته باشین ، دیه هم میتونید نهایتا ازشون نگیرید و زندان هم نمیره

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید شکایت کنید و محکومیت داشته باشه تا بتونید طلاق بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تضمینی وجود ندارد. اگر قصد طلاق گرفتن دارید باید بتوانید عسر و حرج خود را ثابت کنید و از موارد عسر و حرج اثبات نداشتن امنیت جانی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید پس شکایت کنید هم برای پیشگیری از ضرب و جرح بعدی چون میبیند با قانون طرف است هم در صورت تکرار دستتان برای طلاق باز است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
شما بین زندگی با این شرایط و طلاق میبایست یک راه را انتخاب کنید .

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ابتدا به مشاور مراجعه کنید. درمورد طلاق هم چنانچه ضرب وشتم فعلی را پیگیری وحکم محکومیت ایشان را اخذ نمایید درصورت تکرار دادگاه حکم طلاق صادر خواهد کرد. بهتره برعلیه ایشان شکایت نمایید ولی زمان اجرای حکم میتونید رضایت دهید تاحداقل درصورت استمرار آزار واذیت بتوانید به استناد همین حکم تقاضای طلاق نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با مشاور روانشناس در زمينه روابط خانوادگي گفتگو نماييد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرف مدارک پزشکی قانونی صرفنظر از طرح یا عدم طرح شکایت جهت دیه و .. برای گرفتن حکم طلاق دلیل محکمه پسندی میباشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر نمیتوانید تحمل کنید باید الان شکایت کنید تا دلیل و مدرک بابت ضرب و جرح داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید فعلا رای را بگیرید ولی اجرا نکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید شکایت مطرح نمایید تا به استناد آن بتوانید عسر و حرج اثبات نمایید

یک وکیل :

با سلام
مراجعه به پزشکی قانونی و ثبت و ضبط این ضرب و جرح واجب است این اقدام را در کنار هر تصمیم دیگری انجام دهید.

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

با سلام حتما شکایت کنید و محکوم هم بکنید.پس از محکومیت این مدرکی برای اثبات عسر و حرج هست و اینجوری راهت میتونید طلاق بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد شکایت دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا شکایت کنید حکم قطعی بگیرید چون در آینده به آن احتیاج خواهید داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما شکایت کنید و حکم محکومیت به پرداخت دیه را بگیرید با ان حکم زندان نمی رود دیه هم نگرفتی مشکلی نیست ولی با ان حکم میتوانید دادخواست طلاق بدهید