مشاوره حقوقی رایگان - انتقال از وزارت علوم به وزارت آموزش و پرورش

با سلام
من کارمند پیمانی دانشکده فنی و حرفه ای هستم (4 ماه) وابسته به وزارت علوم
با توجه به ساعت کاری بالا و اینکه دوفرزند کوچک دارم و خیلی به خودم وابسته هستند و همچنین با توجه به سیاستهای مقام معظم رهبری مبنی بر تحکیم خانواده
می خواستم بدونم که آیا امکانش هست که به اداره آموزش و پرورش انتقالی بگیرم؟
اگر امکانش هست می خواستم من را راهنمایی کنید که ابتدا از کجا شروع کنم.
ملتمسانه از مسئولین خواهشمندم بنده را راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

ابتدا باید موافقت مبدا و سپس مقصدرا بگیرید