مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث و مهریه همسر

سلام .خسته نباشید .پدربنده فوت کرده و یک منزل ومقداری وسایل و.... برای ما بجا گذاشته . باید بگم هیچ گونه وصیت نامه ای نداره. و الان برادر بزرگتر ما گیرداده خونه رابفروشید ومن سهمم رامیخوام . درصورتی که هنوز مادرم زنده هست وداره اونجاتوی اون خونه زندگی میکنه . حالا مادرم میتونه درخواست مهریه شو بکنه همچنین یک دنگ اززمین این ساخت به اسم مادرم هست. حالا سوال من اینه که مادرم میتونه در حالی که پدرم فوت کرده درخواست مهریه شو بکنه.بگه ازاین خونه هرچقدر مبلغ مهریه ام هست به نرخ روز سهم میخوام . جدای اون ی دنگ که بنامش خورده قبلاً یا نه؟
دوتابرادرودوتا خواهریم .با مادرم .یک دنگ زمین این خونه که به نام مادرم هست وهمه قبول داریم .مادرم میتونه مهریه شو از اموال بجامانده از پدرم برداره .؟اصلا میتونه درخواست مهریه شو بکنه یا نه؟اگه میتونه چطوری بهش میرسه؟چطوری میتونه به حقش برسه؟ ممنونم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مهریه مادرتان از. دیون ممتازه است و در تقسیم ترکه باید ابتدا پرداخت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با قباله ازدواج و کارت ملی و شناسنامه و گواهی انحصار وراثت به دفترخانه ای که ازدواج را ثبت کرده برود و درخواست صدور اجرائیه با معرفی ملک‌را بنماید.