مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع ملک

سلام پدر بنده یک واحد آپارتمان را به صورت دو سند تک برگ مشاع به نام من و برادرم کرده ( نوع و میزان مالکیت در سند ها قید شده سه دانگ از شش دانگ عرصه و اعیان) و به خواهر ها اموال دیگری تعلق گرفته، الان ما تصمیم‌ به ساخت این خانه داریم و خواهر ها ادعا دارند که سهیم هستند، میخواستم بدونم میتونن شکایت کنن و چیزی از این ملک را سهیم‌ شوند؟
پدرم هنوز در قید حیات هستند اما دچار آلزایمر هستند

پاسخ ها :

زینب صابر دمیرچی

زینب صابر دمیرچی :

سلام ،اگر ایشون در زمان انتقال سند به شما وبرادرتون، دچار آلزایمر بودن ،چون با مدارک پزشکی حجر ایشان قابل اثبات است .در نتیجه معامله قابل ابطال است . اما اگه زمان انتقال سند به قبل از تاریخ ابتلای ایشون به آلزایمر باشه معامله صحیح وسند معتبر است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پدرتان در زمان انتقال ملک به شما آلزایمر نداشته و محجور نبوده انتقال صحیح بوده و خواهرها حق هیچ ادعایی را ندارند

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که سند صادر شده باشد خیر ولی اگر مراحل صدور سند در زمان محجور بودن پدر شما انجام گرفته باشد امکان ابطال اسناد هست در صورت نیاز به مشاوره بیشتر با شماره 09122348603 تماس بگیرید