مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن

سلام و درود من برادری داشتم که ایشان فوت کردند قبل از ایشان مادرم فوت کردند همسر برادرم مهرش را گذاشته به اجرا و چون سند خونه خود برادرم گرو بانک است برای خونه پدرم اقدام کرده و نمی آید از گرو بانک درآورد که مهرش را از اموال برادرم بگیرد سوال آیا می تواند از خانه پدری من مهرش را بگیرد و سوال دوم اگر من قیم پدر باشم برای من مشکلی پیش می آید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمی تواند مهریه را از اموال پدر شما بگیرد . مسوولیت قیم مانند امین است و قیم نباید خیانت در امانت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذ کور بایستی بررسی شود که علت توقیف ملک پدری شما از ناحیه همسر برادرتان چه می باشد آیا در این خصوص پدر شما ضمانتی بابت پرداخت مهریه ایشان داشته است یا خیر