مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بازنشستگی پس از فوت شخص به چه افرادی تعلق میگیرد؟

باسلام من پدرم 20 روز است که فوت کرده و داری یک همسر و دوفرزند صغیر یک دختر و یک پسر میباشد و مادر وی نیز زنده میباشد ایا با وجود انکه مادرش دارای حقوق همسر فوت کرده خود میباشد و بازنشسته لشکری کشوری است و بیمه است ایا حقوق پدرم یعنی فرزندش به او تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. حقوق مستمری پدر مرحومتان به مادرش که خودش هم مستمری بگیر است نمی رسد