مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری سرقفلی

باسلام سرقفلی مغازه نانوایی خریداری شده در سال 47،حدود 100متر از ملک 350متری تفکیک نشده (جمعا6سرقفلی)،که بخاطرتخلف مالک ،ملک وارد ماده 100شهرداری شده ،وشهرداری ادعا میکنه که مغازه بنده جزءحیاط میباشد در صورتی که عکس قدیمی از ملک وجود داره که این ادعا را رد میکنه.همچنین وراث ملک بی تفاوت به این موضوع میباشن.آ یا سرقفلی این ملک قابل فروش هست یا اینکه میتوان تغییر کاربری داد.لازم به ذکر است قسمت بالای 5 مغازه دیگه منزل مالک میباشد.وهمچنین مغازه اینجانب داری زیرزمین وبالکن نیز میباشد.
ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما بسیار تخصصی است و جهت ارائه پاسخ نیازمند بررسی مدارک می باشد