مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین خودم به علت بدهی همسرم

با سلام ... امروز به علت بدهی همسرم،، ماشین که به نام خودم میباشد و پول خریدش را هم خودم دادم توقیف کردن،، و در پی اعتراض من گفتند چون با هم زندگی میکنید مال شما و اون نداره .. و تا بدهیش را ندهد شما حق استفاده از ماشین را ندارید .. ماشین به نام خودم میباشد و شوهرم بدهکار است ...

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پلاک و سند ماشین بنام شما باشد توقیف این خودرو اشتباه محض است.
طی لایحه ای و با ارائه مدارک مالکیت خودتان به قاضی اجرای احکام و یا رئیس دادگستری محلتان اعلام نمائید.