مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام، حدودهفت هشت سال پیش متوجه رابطه نامشروع خانومم بابرادرم شدم، وازجایی که بی نهایت عاشق خانومم بودم ونمیتوانستم حتی یک هفته دوریش راببینم واعتماد کامل داشتم بهش حالم دگرگون شدو جوری درشوک رفتم که حدودا سه چهارسال زمان بردتامتوجه شوم چه شده وچه برسرم امده، دران ایام باان حال خرابم وباافسردگی فراوان به زحمت توانستم تصمیم به جدایی بگیرم وطلاقش دادم، حال پس ازگذشت هشت سال دیگرنمیتوانم باخودم کناربیام وبیخیالش بشم درصورتی که او شوهر کرد و فرزند داره،ولی من مجردم وحالم خیلی خراب و فکر انتقام ارامم نمیگذاره، خانومم وان شخص لعین حدود چارسال رابطه داشتن و من نمیفهمیدم، بعد دیدنشان درحال رابطه، و بعد از مدتی همه چیزرا برایم گفت، وهیچ شرمی دران ندیدم،ومدرکی هم پس ازگذشت این سالها ندارم،ایامیتوانم شکایت کنم پس ازاین همه وقت،متشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زیرا اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به یک مشاور خانواده رجوع کنید
میدانم سخت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توضیحاتی که دادید طرح شکایت باعث ازار روحی بیشتر خودتان است . نتیجه هم با وجود مرور زمان مشخص نیست!! بهتر است برای ارامش روح و روان خود موضوع را فراموش کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر از شکایت آنست که با یک دکتر مشاور روانشناسی صحبت کنید