مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از موسسات آموزشی

بنده جهت اعزام دانشجو به يكی از موسسات مراجعه كردم. كارشناس مركز توصيه به ارتقا معدل داشتند كه جهت پذيرش و بازگشت به ايران مورد موثری هست. من يک بار در ٤ درس جهت ارتقا معدل شركت كرده بودم كه به اطلاع كارشناس رسانيده شد و با توجه به اينكه يک بار بيشتر نمی توان در اين طرح شركت كرد كارشناس ادعا كرد كه ما راهكارشو بلديم و اين موسسه مربوط به يكی از افراد ذی نفوذ است و اين كار شدنی هست كه شما بقيه درس هایی كه امتحان نداديد را مجددا امتحان دهيد و بابت آن مبلغ ٩ ميليون قرارداد بسته شد و حالا موسسه قادر به انجام آن نيست ولی از بازگرداندن پول نيز خودداری ميكنه و به گونه ای سر ميدواند. جهت احقاق حق خود چه اقدامی را بايد انجام دهم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توان این موضوع را از طریق دادگاه و بسته به شرایطی در دسته بندی جرم کلاهبرداری قرار داد از این رو پیشنهاد می شود موضوع از طریق وکیل جامع الشرایط مورد بررسی و جلسه حضوری تعقد گردد
می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.