مشاوره حقوقی رایگان - آزاد نکردن ماشین

با سلام. بنده با یک موتور سیکلت که خلاف جهت جاده حرکت میکرد تصادف کردم مقصر 100%موتور شد ولی راکب موتور که نه بیمه و گواهینامه داشت به کما رفته و الان چند وقته ماشین من پارکینگ هست و میگن یا باید بیاد اعتراض بزنه یا اینکه بگه کروکی رو قبول دارم وگرنه ماشین همچنان در پارکینگ میباشد تکلیف من چیست چطور ماشین رو آزاد کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام موضوع را با قاضی رسیدگی کننده به پرونده در جریان بگذارید و تقاضای آزادی خودرو را شما تحویل دادگاه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری پیگیری کنید تا پرونده بره دادسرا بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف از خودرو بدهید.