مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو تصادفی بدون جرحی

سلام
بنده با یک پژو و برلیانس تصادف کردم .
زدم به پژو اون هم زد به برلیانس مقصر من بودم .
بعد از یکماه آنها ماشینشان را درست کردند
و از بیمه گرفتن.
من رفتم پی ترخیص خودرو از پارکینگ مراحل رو طی کردم و آخر سر گفتن باید از افسری که کروکی کشیده امضا بگیری اون هم گفت تا غیر مقصر ها رضایت ندن امضا
نمیکنم .
اون هم افت قیمت و باقی خرج را میخواهند نزدیک 200 میلیون هست .
آیا مکانش هست من ماشینم را بدون رضایت اون ها در بیارم ؟
و به کجا باید اقدام کنم برای ترخیص ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در اصطلاح بر روی ماشین شما شکایت باشد امکان ترخیص ماشین از پارکینگ وجود ندارد و بایستی تمام فرآیند مراحل دادرسی را طی نمائید تا سرانجام به حکم قاضی، خودرو شما از پارکینگ ترخیص شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ترخیص خودرو نیازی به رضایت آنها نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پارکینک با مدارک پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق دستور مرجع محترم قضایی عمل نمایید افت قیمت را در هر صورت آن‌ها می‌توانند مطالبه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای رفع توقیف از خودرو ، اجازه دادگاه لازم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مقصر هستید باید با اعلام قبول تقصیر و کروکی افسر نامه تایید کروکی را از راهور بگیرید . به امضای زیان دیده برسانید و سپس از مرکز توقیف کننده خودرو به پارکینک درخواست اصالت بیمه بگی ید . نهایتا خودرو را ازاد کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پرونده در دادگاه مطرح رسیدگی است می بایست قاضی دستور ترخیص را صادر نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حق چنین کاری از ابتدا هم وجود نداشته است چرا که تصادف جرحی نبوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان ترخیص خودرو وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای رفع توقیف دستور دادگاه لازم است و افت قیمت را می‌توانند مطالبه کنند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام احتمالا خودرو به عنوان وثیقه جهت ضمانت شما توقیف می باشد شما تامین جایگزین معرفی نمایید تا اقدامات قانونی به عمل آید و خودرو رفع توقیف شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حرف بیجا زده افسر،
به رییس پلیس و 197 شکایت کنید، ربطی ندارد اونا باید برن شکایت کنم

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه خودرو توقیف قضایی بابت رضایت غیرمقصرها داشته باشد. تا اعلام رضایت خودرو توقیف و حتی تا مزایده هم میرود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این موارد، بهتر است ابتدا با مسئول بیمه خودرو خود تماس بگیرید و اطلاعاتی در مورد وضعیت ماشین خود در بیمه بگیرید. اگر بیمه شما شامل تعمیر خودرو در صورت تصادف باشد، بیمه شما می‌تواند هزینه تعمیر و ترخیص خودرو شما را تحت پوشش قرار دهد، البته با توجه به شرایط و مقررات بیمه.

در صورتی که بیمه شما شامل ترخیص خودرو نیست، بهتر است با مالک مقابله خود تماس بگیرید و تلاش کنید تا به توافقی برسید. اگر مقصر شما بودید، شما می‌توانید به مالک مقابله پیشنهاد دهید که هزینه تعمیر و ترخیص خودرو را به صورت تقسیط پرداخت کنید. همچنین، می‌توانید با مقابله خود مذاکره کنید تا قیمت ترخیص خودرو را کاهش دهید.

در صورتی که بتوانید با مالک مقابله خود به توافقی برسید و او موافق باشد تا امضای کروکی را برای ترخیص خودرو بدهد، می‌توانید به ترخیص خودرو بپردازید و ماشین خود را بیاورید. اگر مالک مقابله شما از امضای کروکی امتناع کند، بهتر است با مراجع مربوطه مراجعه کنید و در مورد راهکارهای دیگر برای ترخیص خودرو خود صحبت کنید.

در هر صورت، برای شما برای ترخیص خودرو باید در مراجع مربوطه، مانند دفتر گمرک یا سازمان صدور مجوز واردات، طی مراحل مشخص شده رفتار شود. بهتر است قبل از هرگونه اقدامی، با مراجعه به دفتر گمرک یا سازمان صدور مجوز واردات، شرایط و مراحل ترخیص خودرو را مطالعه کرده و با کارشناسان مربوطه به صحبت بنشینید. همچنین در صورتی که به دلیل وجود نواقصی در ماشین، ترخیص آن مشکل دارد، ممکن است نیاز باشد تا ابتدا نواقص را برطرف کنید و سپس به ترخیص خودرو بپردازید.