مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام خسته نباشید من چند روز پیش با یک موتور سوار تصادف کردم و اون شد مقصر خیابان یک طرفه رو خلاف میومد بعد از اومدن اورژانس رفتن به بیمارستان معلوم شد که طرف هیچی بهش نشده بعد از یک ساعت ترخیص شد طرف پول ک خسارت ماشین منو بده ماشینمو نیاز دارم چطوری باید از پارکینگ درش بیارم بیرون؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پرونده تصادفی تشکیل شده باشد باید با دستور مقام قضایی را رفع توقیف کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید با دستور مقام قضایی رفع توقیف صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست رفع توقیف خودرو بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه رسیدگی کننده تقاضای رفع توقیف کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درور
باید با دستور مقام قضایی رفع توقیف گردد

حميدرضا  موحد رضائي

حميدرضا موحد رضائي :

استان :

با سلام. تصویر پرونده بیمارستان گزارش افسر راهنمایی رانندگی جهت ترخیص ماشین کفایت میکند .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازشعبه رسیدگی کننده رفع توقیف خودرو راتقاضانمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر شکایت شده، رضایت شاکی یا صدورمنع تعقیب، یا دستور قاضي

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید پرونده شما در کلانتری تکمیل بشود و سپس به دادسرا ارسال خواهد شد و در دادسرا درخواست رفع توقیف خودرو را بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سوال نامفهوم است مشخص نیست چه کسی درخواست خسارت و ماشین کرده در هرصورت باید برای رفع توقیف از مراجع قضایی درخواست نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به مرجع توقیف کننده خودرو مراجعه نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما کمی مبهم است . اگر طرف شکایت کرده و مشکلی ندارد باید حضورا در مرجع مربوطه رضایت خود را اعلام کند .
اگر قصد شکایت دارد چند روز صبر کنید پرونده به شعبه ارجاع شود و با وثیقه قراردادن بیمه نامه خودرو آن را از توقیف آزاد کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شکایت کرده به شعبه ای که پرونده در آنجاست رفته و طی لایحه ای درخواست آزادی خودرو کنید. اگر شکایت نکرده به کلانتری که خودرو را توقیف کرده رفته و درخواست آزادی کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مراجعه به کلانتری مربوطه کنید.درخواست بدین پرونده رو به دادسرا ارسال کنن ودرخواست آزادی خودرو بدهید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
به کلانتری محل‌ مراجعه کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با ارائه کروکی و نیز برگه های بیمارستان میتونید دستور آزادیشو بگیرید