مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت مراحل پرونده در ثنا و صدور حکم

با سلام. در پرونده ای شرکت برق شکایت کرده مبنی بر دستکاری کنتور برق و جریمه 8 تومنی برام زدند در صورتی که به هیچ وجه من اصلا نداشتم و در سامانه ثنا نیز اخطاری نیست. از صفحه گوشی در بازدید از سامانه فیلم دارم .
نهایتا حکم غیابی صادر و اعتراض نمودم و رد شد. و حتی حکم صادره نیز در سانانه نیست. البته کلا من این ملک را 17 سال قبل فروختم. حالا اجرای احکام میگه 8 میلیون جریمه شدی. چکار باید بکنم. ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر به مرحله اجرای احکام رفته است، کار خاصی نمی توانید بکنید.