مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی

سلام وقت بخیر.من یک زمین به مساحت 1000 متر دارم که یه خونه هم داخلش دادم با‌پروانه و پایان کار و خواستم دورش رو دیوار بکشم شهرداری اومده گیر داده که باید مجوز دیوار کشی بگیرید. زمین من دو نبشش کوجه داره که هر دوی این کوچه ها رو در سال 64 پدرم بابت راه داده و الان آسفالت شده. الان که رفتم‌شهرداری مجددا 113 متر بهم عقب نشینی دادن
و‌میگن اینکه در گذشته زمین دادین دیگه آسفالت شده و توش امکانات رفته و جزو معبر عمومی به حساب میاد.حالا میخواستم بدونم اگر در توافقات با شهرداری به نتیجه نرسم میتونم فنس بکشم دور زمینم رو؟مثلا بگم اقا من نمیخوام دیوار بکشم اصلا عقب نشینی هم‌نکنم. برم فنس بکشم زمینو.میخواستم بپرسم فنس هم نیاز به مجوز داره؟چون توی همون شهرداری گفتن فنس نیاز به مجوز نداره و چون‌سازه موقت‌محسوب میشه نمیتونه گیر بده شهرداری

پاسخ ها :

فنس کشی زمین فنس کشی