مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر در زمان کرونا

سلام من حدود پنج سال هست که در یک آپارتمان مستاجر هستم و هرسال بین خودمون تمدید قرارداد میکنیم اما دوسال پیش من به مالک گفتم بریم املاک و کد رهگیری بگیریم تا من بتونم وام بردارم و ایشان همکاری نکردند و الان هم پول کافی برای اینکه خانه دیگه ای اجاره کنم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد. ضمن اینکه در صورت عدم تخلیه برای شهرهای تهران و البرز بمیزان 25 درصد و شهرهای دیگر 15 درصد به میزان اجاره اضافه میگردد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه جدید ، باید قرارداد
اجاره با افزایش 25 درصد اجاره بها
تمدید بشود مگر در موارد استثنائات