مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در میزان مال مسروقه

من در ایست بازرسی در بندرعباس سرباز هستم یک روز یک تریلی رو بازرسی کردیم و تعدادی گوشی قاچاق داخلش کشف کردیم در حین جابه جایی گوشی ها به داخل من یک گوشی برای خودم برداشتم, و بعد که گوشی ها شمرده شد 120 تا بود و صورت جلسه هم شد, بعد از چند روز گوشی من رو کشف کردن و من اقرار به سرقت کردم. ولی مالک گوشی های قاچاق یک فاکتور آورد و گفت که تعداد گوشی ها 135 بوده است و 14 تای دیگر کم است. حالا من متهم اصلی پرونده هستم. آیا به سرقت 15 گوشی محکوم میشوم؟ در حال حاضر گوشی های کشف شده 121 می باشد. 120 تا که صورت جلسه شد. یکی هم که از من کشف شد. 14 تای دیگر کم است.
علاوه بر من حدود 9 نفر دیگر هم حضور داشتند و هیچکدام تعداد گوشی ها را 135 نگفته اند بعضی از شهود تعداد رو 120 گفتن بعضی هم گفتن اطلاعی ندارم حتی راننده هم صورتجلسه با 120 رو امضا کرده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

18 عدد گوشی تعداد کمی نیست و اگر متهم کنند شما برداشته اید کسی باید دیده باشد . اما یک عدد را می توان جایی از بدن مخفی کرد که کسی نبیند.
شما میتوانید شاهد ببرید که بعد از بازرسی جعبه های گوشی را ندیده اند که شما حمل کنید