مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه جهت اجاره منزل

با سلام بنده منزلی را اجاره کرده ام و تحویل دوست خود دادم الان از تاریخ 1ساله اجاره گذشته و دوستم فراری است و من نمیتوانم انجا را تخلیه کنم و از پول رهن آن هر روز داره کم میشه چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مستاجر وفق قرارداد تنظیمی فی مابین می‌بایست پاسخگو باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قرار داد مستاجر شما هستید شما مالک منافع خانه هستید و میتوانید ، خانه را تخلیه نمایید و