مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن مرد از خانه

بنده 1/5سال است با همسرم ازدواج کردم هر دو ازدواج در گذشته داشتیم من دختر 11 ساله از همسر قبلم دارم که موافقت شد با ما زندگی کنه . حتی در دفتر سند ازدواج ثبت شد.همسرم گفت چون شما فرزند داری خانه اجاره‌ای را بنام من بگیر و من گرفتم. حالا بعد گذشت مدتی من و دخترم را از خانه بیرون کرده حال منو دخترم اواره شدیم حتی پول پیش خانه واجاره ها را خودم پرداخت کردم.مهریه را گذاشته اجرا .چگونه میتونم استرداد وسایل خودم و دخترم کنم ؟ چگونه؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد مبالغ پرداختی و وسایل از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پول از کارت شما واریز شده میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید بابت باز پیگیری وسایل اگر فکر میکنید ممکن است به وسایل آسیب بزند تامین خواسته بدهید و نهایتا استرداد وسایل را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد وسایل به استناد شهادت شهود و اگر فاکتور دارید با فاکتور بدهید.