مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

پسری که یکسال آنرا میشناختم ونسبت فامیلی باهم داشتیم به بهونه کمک کردن بهش مرا وارد منزل خودش کرد،وبا دادن شربتی مرا بیهوش کرد،وبه من تجاوز کرد،تجاوز طوری بوده که من در حالت بیهوشی دچار پارگی شدید واژن شدم،بعلت خون ریزی شدید خودش مرا به بیمارستان برد وخودش رانامزد من معرفی کردوبا اجازه او وارد اتاق عمل شدم،وقتی از بیمارستان بیرون اومدم با تهدید کردن من که اگه شکایت کنم تو روبا‌ اسلحه میکشم مرا ترساند،ومن صدایش راهم که منو تهدید کرده ضبط کردم،ومن بعد از چندماه ازش شکایت کردم،آیا میتونم اثبات کنم که اون شخص به من تجاوز کرده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به روند پرونده دلائل اثباتی ،اقرار ،شواهد باید همان موقع به پزشکی قانونی هم مراجعه می کردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به وکیل دارید باید با قراین و شواهد بتوانید ثابت کنید